Kneza Miloša 6, Vrnjačka Banja, Srbija | +381 (0)36 611 232 | office@hotelkralj.rs

O nama

Ovde počinje priča o čarobnom odmoru i opuštanju u hotelu Kralj.

Restoran

Ekskluzivni restoran koji omogućava gostima prijatan i kvalitetan servis jela i pića…

Detaljnije

Sportski turizam

U blizini hotela nalaze se najvažniji sportski objekti u Vrnjačkoj Banji 

Detaljnije

Kongresni turizam

Sala za organizaciju poslovnih skupova, seminara, banketa, promocija, koktela…

Detaljnije

Wellness Centar

Poklonite Vašem telu jedinstveni tretman masaže i doživite opuštajuće trenutke u jacuzzi-u i sauni…

Detaljnije

Garni hotel KRALJ svojom osobenošću, rafiniranim stilom i poslovnim šarmom, ide u korak sa potrebama sadašnjeg vremena, savremenog poslovanja i kvaliteta turističkih usluga.
Nalazi se u najlepšoj banji Srbije, Vrnjačkoj Banji, na pogodnoj lokaciji u centru, nedaleko od svih najvažnijih atrakcija.

Divan ambijent, ljubazno osoblje, čistoća i jedinstvenost hotelskog enterijera bez suvišnih detalja, svakako je topla preporuka svima. Mir ,tišina i osećaj kućne atmosfere predstavljaju idealno mesto za sve one koji beže od monotonije svakodnevnice, gužve, brzog ritma života u drugačiji i „opuštajući svet“.

Sobe i aparmani pružaju osećaj gostoljubive atmosfere i kao takvi omogućuju opuštanje, odmor i miran san u privlačnom i ugodnom ambijentu. Enterijeri odgovaraju najvišim standardima sa akcentom na funkcionalnost i udobnost.

U sklopu objekta nalazi se i eskluzivni restoran sa balkonom koji omogućava gostima prijatan i kvalitetan servis jela i pića, kao i uslugu pansionske ishrane nacionalne kuhinje.

Za organizaciju seminara, promocija, edukacija, treninga, banketa i slično, hotel raspolaže sa konferencijskom salom, kapaciteta do 60 mesta. Sala je kompletno opremljena za potrebe sastanaka (projektor, platno, ozvučenje). Za goste hotela, iznajmljivanje sale je besplatno.

Za trenutke opuštanja i relaksacije stoji Vam na raspolaganju naš Wellness centar, u kome pružamo usluge relax masaža, a od sadržaja izdvajamo bazen-hidromasažni, relax tepidarium, relax toplu klupu, finsku saunu, parnu kabinu, jacuzzi.

Posebno izdvajamo ponudu otvorenog bazena koji se nalazi u sklopu hotela, za nezaboravno letovanje u Vrnjačkoj Banji.

Kraljevski tretman u srcu Vrnjačke Banje

Smešten u srcu Vrnjačke Banje, Hotel Kralj se nalazi u samom epicentru dešavanja. Bilo da želite da provedete aktivan odmor sa porodicom ili u potpunosti da opustite Vaša čula, Hotel Kralj Vam nudi besprekornu uslugu i vrhunski smeštaj. Otkrijte nove dimenzije užitka i zakoračite u svet istinskog gostoprimstva. Priuštite sebi kraljevski tretman!

REZERVIŠITE SADA